🌟 În studioul nostru vine Andreea STATE, referent cultural, scriitor și director de editură, alături de care vom discuta despre importanța culturii în viața tinerilor. Mai citesc tinerii? Cum îi provocăm să își dorească să cunoască mai mult? Care mai este rolul bibliotecii în anul 2024? Aceste întrebări, și multe altele, își vor găsi răspunsurile în această seară.

📚 Andreea STATE ne va povesti și despre dorința de a da viață cărților în cadrul editurii pe care o coordonează. Este o ocazie perfectă pentru a descoperi cum putem inspira generația tânără să îmbrățișeze lectura și cunoașterea.

🎤 Nu uitați să vă implicați în dialog! Sunteți invitați să ne sunați la numărul ☎️ 0736 959 535 în timpul emisiunii și să împărtășiți gândurile și întrebările voastre.

📺 Nu ratați transmisia în direct pe canalul nostru de YouTube DaDaTVRo și pe pagina noastră de Facebook DADA TV, pe www.dadatv.ro, pe 𝐏𝐥𝐨𝐢𝐞𝐬𝐭𝐢𝐢 și la televiziunea regională Valea Prahovei TV. Fiți alături de noi pentru o discuție captivantă și informativă despre cultură și educație! #DADATV #ȘtiiCeZic #Cultură #Tineri #Educație #ParticipăOnline 🎙️📚📺

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *