În data de 17 septembrie 2023, sala polivalentă din București a fost gazda unui eveniment sportiv de excepție – Campionatul Național de Wushu Kung Fu, proba Sanda. Competiția a reunit 16 cluburi din întreaga țară, aducând împreună 120 de sportivi dedicați și talentați. Printre acești luptători pasionați s-au numărat și reprezentanții valoroși ai ACS Ambiția Madalin, care au obținut rezultate impresionante.

Rezultate de excepție pentru ACS Ambiția Madalin

Sportivii clubului ACS Ambiția Madalin au dat tot ce au avut mai bun la această competiție de prestigiu, demonstrând un nivel înalt de pregătire și determinare. Rezultatele lor au fost remarcabile:

  • Iarca Gabriel a cucerit locul I, arătând că este un adevărat campion în disciplinele de Wushu Kung Fu. Performanța sa a fost una impresionantă și a reprezentat cu mândrie clubul.
  • Trandafir Stefan și Pandele David s-au clasat pe locul II, confirmând că sunt sportivi de elită și că au concurat cu dăruire și pasiune pentru acest sport.
  • Mocirlă Sebastian a obținut un loc III, aducând astfel o contribuție valoroasă la succesul clubului ACS Ambiția Madalin.

Un Eveniment Sub Egida Federației Române de Wushu Kung Fu

Campionatul Național de Wushu Kung Fu, proba Sanda, s-a desfășurat sub egida Federației Române de Wushu Kung Fu, confirmându-și astfel importanța și prestigiul în lumea sportului de contact. Competiția a adus laolaltă sportivi talentați și cluburi dedicate, oferindu-le șansa de a se măsura într-o competiție de nivel național.

Efortul, antrenamentul asiduu și determinarea sportivilor de la ACS Ambiția Madalin au fost răsplătite cu rezultate strălucitoare. Acești tineri luptători au demonstrat nu doar abilități tehnice impresionante, ci și pasiunea pentru sport și competitivitatea. Felicitări, sportivilor, pentru performanțele remarcabile și pentru faptul că ați reprezentat cu mândrie clubul vostru la acest campionat de prestigiu! Succes în continuare și mai multe victorii în viitorul sportiv!

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *