În fața greutăților inimaginabile cu care se confruntă Bogdan Dobre, un luptător curajos în bătălia vieții sale, comunitatea este chemată să ofere sprijin moral și financiar pentru a-i reda acestui suflet cald și bun șansa la o viață normală alături de familie.

La doar 38 de ani, Bogdan, un soț iubitor pentru Ioana Andreea Dobre și un tătic protector pentru micuța Sofi în vârstă de 8 ani, s-a confruntat cu o provocare extrem de dificilă în ultimul an – un diagnostic de cancer pe creier. Cu toate că a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea tumorii, o nouă formațiune a apărut, iar medicii sunt acum mai puțin optimiști în privința unei noi intervenții.

Cu o forță de voință și un optimism care impresionează pe toată lumea în jurul său, Bogdan a găsit o speranță într-un neurochirurg de la un spital renumit din București (Monza). Aici, el are șansa de a se opera și de a beneficia de o șansă de vindecare în proporție de 99%. Cu toate acestea, timpul presează, iar costurile pentru internare, investigații, operație și medicație se ridică la aproximativ 50.000 de lei.

În ciuda naturii sale rezervate și a dorinței de a nu deranja pe nimeni cu problemele sale, Bogdan are acum nevoie de sprijinul nostru. Este un moment în care fiecare gest contează, iar comunitatea poate face o diferență semnificativă în viața lui și a familiei sale.

Pentru cei care doresc să ofere un sprijin financiar, se pot face donații prin conturile sotiei lui Bogdan, Ioana Andreea Dobre:

Cont lei: RO91BACX0000001646644004 – Dobre Ioana Andreea Cont euro: RO05BACX0000001646644000 – Dobre Ioana Andreea

Fiecare share și fiecare leu donat contează enorm în această luptă. Haideți să ne unităm ca comunitate și să-i oferim lui Bogdan șansa la o viață plină de normalitate, alături de cei dragi.

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *