Invitatul nostru de astăzi este nimeni altul decât Costin Tătuc, consultant de renume în domeniul siguranței rutiere. Vom vorbi despre cele mai importante modificări legislative din domeniul rutier și vom descoperi strategii și soluții pentru reducerea numărului de accidente pe străzile din țara noastră.

Într-o epocă în care siguranța rutieră este mai importantă ca niciodată, această emisiune promite să ofere informații esențiale și sfaturi practice pentru toți șoferii și pietonii din România. Vom aborda subiecte sensibile și vom căuta soluții inovatoare pentru a contribui la creșterea siguranței în trafic.

Emisiunea va fi transmisă în direct, oferindu-vă oportunitatea unică de a intra în direct cu noi! Telefon 📞 0736 959 535 Nu ratați acest moment special! Urmăriți-ne online pe canalul de YouTube https://www.youtube.com/@DaDaTVRo și pe pagina noastră de Facebook „DADA TV” la www.dadatv.ro. Suntem, de asemenea, prezenți pe platforma 𝐏𝐥𝐨𝐢𝐞𝐬𝐭𝐢𝐢 și la televiziunea regională Valea Prahovei TV.

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *