Castigatorul Concursului interșcolar de cultură generală „The Best”, organizat de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Prahova în colaborare cu Televiziunea Valea Prahovei TV și Dada Media, este Colegiul Național I.L. Caragiale.

 Ediția din 2023 a celui mai popular concurs de cultură general pentru liceeni a atras o participare impresionantă, la start alininiindu-se 20 de colegii și licee din localități precum Ploiești, Câmpina, Sinaia, Azuga, Urlați, Mizil, Breaza, Valea Doftanei, Băicoi, Slănic, și Bușteni.

Sâmbătă, 25 noiembrie 2023, Sala „Europa” a Palatului Administrativ din Ploiești a gazduit finala acestei spectaculoase competiții,  în care s-au întrecut cu trofeul pe masa cele patru echipe finaliste: Colegiul Național „I.L.Caragiale”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „AL. I. Cuza” și Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria”.

Cu răspunsuri perspicace și cunoștințe vaste din șase domenii diferite, echipa reprezentând Colegiul Național „I.L.Caragiale” din Ploiești a ieșit învingătoare, obținând un impresionant punctaj de 27 de puncte. La mica distanță de ei, Colegiul Național „Mihai Viteazul” s-a clasat pe a doua poziție cu 24 de puncta. Podiumul a fost completat de  Colegiul Național „AL. I. Cuza” (19 puncte), iar pe locul IV s-a clasat Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” (18 puncte).

Un aspect notabil al acestei ediții a fost valoarea premiilo oferite cu generozitate de sponsori, peste 100.000 de lei. Aceasta nu doar reflectă importanța acordată dezvoltării intelectuale a tinerilor, ci și angajamentul comunității în sprijinirea educației și a excelenței în cultură generală.

Astfel, triumful echipei CNILC Ploiești nu reprezintă doar o realizare școlară notabilă, ci și o celebrare a spiritului competitiv, dedicării și colaborării între instituțiile de învățământ, mediul media și comunitatea locală

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *