Acest eveniment politic important a fost marcat de alegerea unui Birou Executiv Județean format din 33 de membri și de confirmarea lui Marius Constantin, primarul orașului Băicoi, în funcția de președinte al filialei.

Marius Constantin, primarul orasului Băicoi, a fost ales cu unanimitate de voturi pentru a conduce PUSL Prahova în perioada următoare.

Conferința de alegeri a fost prezidată de catre deputatul prahovean Grațiela Gavrilescu, președinta Biroului Executiv Național al PUSL, care a subliniat importanța unei colaborări solide între membrii partidului pentru a susține proiectele care să aducă beneficii reale cetățenilor din Prahova.

La eveniment au fost invitați și prezenți lideri politici importanți, printre care prefectul Virgiliu Nanu, președintele PSD Prahova, senatorul Laura Moagher si deputatii Rodica Paraschiv și Bogdan Toader. Această participare a subliniat deschiderea pentru dialog și cooperare între diferitele partide politice în beneficiul comunității locale.

Conferința de alegeri a Filialei Prahova a Partidului Umanist Social Liberal a reprezentat nu doar un moment de consolidare internă, ci și un semnal al angajamentului continuu față de promovarea valorilor umaniste și a unei politici responsabile în interesul comunității locale.

De asemenea, au fost prezenți membrii Biroului Executiv PUSL, președintelui executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, fiindu-i conferit, cu acest prilej, Titlul de Membru de Onoare al Filialei Prahova a PUSL, ”pentru exemplul pe care l-a oferit tuturor ca bun primar, extraordinar familist, adevărat creștin, om al FAPTELOR și, nu în ultimul rând, ca luptător, cu ONOARE, DEMNITATE ȘI CURAJ, pentru DREPTATE”.

Președintele Cristian Popescu Piedone, alături de care s-au aflat doamna deputat Grațiela Gavrilescu și domnul Marius Constantin, președintele nou ales al PUSL Prahova, au anunțat susținerea candidaturii domnului prefect Virgiliu Nanu, liderul PSD Prahova, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, la apropiatele alegeri.

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *