Mai sunt doar câteva zile până când Ploieștiul va gazdui cel mai poplar eveniment din oras dedicat pasiunii pentru alergare și un stil de viață sănătos. Pe 23 septembrie 2023, Parcul Municipal Ploiești Vest se va transforma în locul unde vei putea alerga alături de o comunitate dedicată, sănătoasă și plină de entuziasm, în cadrul crosului anual organizat de Asociația Un Strop de Fericire.

O zi plină de aventură și emoție

Indiferent dacă ești un alergător experimentat sau doar începi să-ți faci drum în lumea alergării, acest eveniment este cu siguranță pentru tine. Te invităm să-ți depășești limitele personale și să alergi primul kilometru cu o comunitate care te încurajează și te susține în fiecare pas. Alergarea este o modalitate minunată de a-ți menține corpul sănătos și de a-ți energiza spiritul, iar la evenimentul organizat de Asociația Un Strop de Fericire vei găsi o mulțime de oameni cu aceeași pasiune.

Curse pentru toată lumea

Indiferent de vârstă sau nivelul de experiență, există o cursă pentru tine. Iată câteva dintre categoriile disponibile:

  1. Cursa Rotary – Promenada Inimii (1 km): Această cursă este dedicată întregii familii. Cu o lungime de 1 kilometru, nu este o cursă competițională, ci o oportunitate de a vă bucura de mișcare într-un mediu relaxat. Toți participanții care ajung la finish primesc medalii de participare.
  2. Cursa AFI Junior (1 km): Adresată elevilor de gimnaziu, această cursă de 1 kilometru oferă ocazia de a-ți testa viteza și rezistența. Se premiază locurile 1, 2 și 3, atât la fete, cât și la băieți.
  3. Cursa AFI (2 km): Pentru elevii de liceu cu vârsta recomandată între 14-19 ani, această cursă de 2 kilometri este o provocare reală. Locurile 1, 2 și 3, atât la fete, cât și la băieți, vor fi recompensate.
  4. Cursa Metigla – Cursa Campionilor (5 km): Dacă ești peste 18 ani și vrei o provocare mai mare, cursa de 5 kilometri este pentru tine. Aici se premiază locurile 1, 2 și 3, atât la fete, cât și la băieți.
  5. La toate acestea, se adaugă cursa de 10 km, dedicata alergatorilor cu experienta la implinirea a 10 ani de la prima editie a Run for Future.

Un program plin de activitati

Pe lângă cursele captivante, ziua de 23 septembrie va fi plină de activități distractive:

  • Înscrieri/ridicare numere de la secretariat: Între 8:00 și 9:00, poți veni să te înscrii sau să îți ridici numărul de concurs.
  • Încălzirea cu Răzvan: Începând cu 8:30 și 9:00, Răzvan va asigura o încălzire adecvată pentru a pregăti toți alergătorii pentru cursele lor.
  • Starturile curselor: Cursa de 10 km începe la 9:00, iar celelalte curse încep la 10:00.
  • Flashmob: La ora 11:00, te poți alătura unui flashmob plin de energie și distracție.
  • Festivitate de premiere: La 11:30, vom sărbători și premia performanțele remarcabile ale alergătorilor.

Fara taxe de participare!

Da, ai citit bine! Nu există taxă de participare pentru acest eveniment. Toată lumea este binevenită să se alăture și să se bucure de ziua plină de mișcare și distracție.

Așadar, adu-ți familia, prietenii și spiritul de aventură pe 23 septembrie 2023, în Parcul Municipal Ploiești Vest. Hai să alergăm împreună, să depășim limitele personale și să ne bucurăm de un stil de viață sănătos. Te așteptăm cu premii și surprize care să completeze această experiență minunată! Inscrie-te aici.

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Momentan facem teste. Verifica mai tarziu. sau vezi pe yt: toate clipurile video.