Cea de-a doua ediție a concursului „Arta în bucătărie” a reunit numeroși elevi talentați și pasionați de gastronomie din diverse licee tehnologice. Evenimentul a fost organizat de Colegiul Economic Virgil Madgearu din Ploiești, în parteneriat cu Edu-Campus CONCORDIA, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) din București și Asociația Centrul Cultural și Antreprenorial. Competiția a oferit un prilej excelent pentru tineri de a-și demonstra abilitățile culinare și de a-și dezvolta pasiunea pentru gătit.

Juriul, alcătuit din experți în gastronomie, a evaluat cu atenție preparatele elevilor, care au fost la înălțimea așteptărilor. După proba practică, participanții au avut ocazia să participe la un atelier de consiliere vocațională susținut de Mugur Sescu de la Edu-Campus CONCORDIA. Aici, elevii au primit sfaturi valoroase pentru dezvoltarea lor profesională în domeniul gastronomic, ajutându-i să își contureze viitoarea carieră.

Juriul a fost compus din experți de renume în domeniul gastronomiei:

Președinte: Conf. univ. dr. Bahaciu Gratziela Victoria de la USAMV București
Membri: Anton Gabriela de la Cofetăria Andrei, Mehrzad Moghazehi de la Restaurantul Ziba, Alex State de la Cofetăriile Ana State și Manuel Egger Maier, Coordonator al Atelierului de Bucătărie la Edu-Campus CONCORDIA.

Invitații evenimentului au beneficiat de un tur ghidat al campusului Edu-Campus CONCORDIA, unde au descoperit facilitățile și resursele disponibile. De asemenea, aceștia au participat la un workshop de prezentare a unui produs inovativ, creat de studenți ai Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București. Workshopul a oferit o perspectivă asupra inovațiilor din domeniul agronomic și gastronomic, stimulând creativitatea și interesul pentru noile tehnologii și produse alimentare.

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *