Cel de-al doilea concert din stagiunea lor de muzică de cameră, intitulat „Tête-à-tête”, promite să fie o experiență sonoră de neuitat.

Evenimentul este programat să aibă loc în curtea Bibliotecii „Nicolae Iorga” din Ploiești, pe data de 12 septembrie, cu începere de la ora 19:00, chiar la apusul serii. Această alegere de scenă nu este întâmplătoare, este concepută pentru a oferi publicului o atmosferă specială.

Protagoniștii serii, Eva Dumitru și Eduard Miclea, sunt doi tineri muzicieni talentați, cu un palmares impresionant și o pasiune profundă pentru muzica.

Eva Dumitru, cu vioara sa fermecătoare, și Eduard Miclea, cu flautul său plin de grație, vor crea împreună un dialog muzical de excepție.

Repertoriul ales cu grijă pentru acest concert va include atât piese celebre din muzica de cameră, care au rămas în inimile ascultătorilor de-a lungul secolelor, cât și compoziții mai puțin cunoscute, dar la fel de captivante.

Biblioteca „Nicolae Iorga” din Ploiești este un partener ideal pentru acest concert deosebit. Acest loc emblematic pentru evenimentele culturale din oraș oferă o atmosferă prietenoasă și primitoare, unde publicul se poate relaxa și socializa cu alți iubitori de muzică.

Intrarea este liberă, dar este necesară înscrierea pe linkul următor https://docs.google.com/…/1FAIpQLSduugv3aHq219…/viewform

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *