Un șofer TCE a pătruns cu autobuzul pe o zonă interzisă, ignorând semnificația clară a indicatorului de circulație care-i impunea să ocolească alveola și să evite linia de tramvai. Mai multe fotografii trimise de un ploieștean revoltat arată momentul în care șoferul a efectuat această încălcare, declanșând astfel un val de indignare în rândul comunității locale.

Cel mai surprinzător aspect al acestui caz este faptul că șoferul în cauză se pare că este chiar unul dintre liderii de sindicat ai societății de transport public, ceea ce atrage și mai mult atenția asupra gravității situației. Cu toate că astfel de acțiuni ar trebui să ofere un exemplu de respectare a regulilor de circulație, acest incident ridică întrebări serioase cu privire la profesionalismul și responsabilitatea conducătorilor de autobuze din cadrul companiei TCE.

Locul în care s-a produs incidetul este la intersecția din zona Bisericii Eroilor, pe șoseaua Vestului, unul dintre cele mai aglomerate puncte de tranzit din oraș.

Așteptăm cu interes o declarație oficială din partea companiei referitoare la acest incident, împreună cu eventualele măsuri pe care intenționează să le ia pentru a investiga și remedia această situație.

Este extrem de important ca autoritățile competente să ia în considerare acest incident și să acționeze în consecință. Încălcările grave ale regulilor de circulație nu ar trebui să fie tolerate, mai ales atunci când sunt comise de către persoane care ar trebui să ofere un exemplu de respectare a legii.

Așteptăm cu interes răspunsul oficial al TCE și ne exprimăm speranța că acest incident va fi tratat cu seriozitate și că vor fi luate măsuri pentru a asigura respectarea legii și siguranța publică în tranzitul local.

Orice punct de vedere poate fi transmis pe adresa contact@dadatv.ro.

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *