Greu cu educația? cu Irina Vasile.
Despre motivație și inițiativă, despre curaj și energie pozitivă, despre proiecte și evenimente cu sens vorbim cu Sonia Rusu.
Despre SuperTeach! Despre un frumos proiect RBL – ”Antrenament pentru viitor”!
De ce?
Pentru că:
”Tinerii români se întreabă mai mult ca oricând cum va arăta viitorul și spre ce profesie ar putea să se îndrepte. Mulți dintre ei aleg să plece din țară – însă chiar și dintre cei rămași, o bună parte nu se angajează și nici nu își continuă studiile, iar tot mai mulți mulți angajatori descoperă că nu au pe cine să cheme la interviuri.
Cu obiectivul final al unui viitor în care fiecare elev din sistemul de învățământ românesc va avea acces asigurat și neîngrădit la orientare și consiliere în carieră, echipa Antrenament pentru Viitor și-a început lucrul și creează deja experiențe unice și relevante pentru elevi.” (https://www.rbls.ro/projects/antrenament-pentru-viitor/)

Vă puteți #Abona / #Subscribe și urmări emisiunile 𝗗𝗔𝗗𝗔 𝗧𝗩 în #Direct / #Live atât pe canalul de YouTube Ploiestii (https://www.youtube.com/c/PloiestiiChannel.
sau sa dați #Urmărește / #Folow paginii de Facebook Ploiestii (https://www.facebook.com/Ploiestii.ro)

#DADATV #Ploiestii #TVOnline #OnlineTV #MadeInPloiesti #PloiestiToday #PloiestiCity #PloiestiulInDetaliu #Prahova #PrahovaCounty #prahovenii #VisitPloiesti #MyPloiestii #VisitRomania #ploiesteni #DADATVRO #Știicezic! #AndiEnache #Martie2022 #muntenia #Comunitate #PloiestiiOameniEvenimentePovesti #ClaudiusDociu #OameniEvenimentePovesti

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *