Despre educație în țara în care toți se apleacă în fața Împăratului, mai puțin PROFESORUL, vom afla într-o discuție interesantă a realizatoarei emisiunii, Irina VASILE, cu Liviu GHIȚULEASA, profesor de arhitectură la Colegiul de Arta „Carmen Sylva” din Ploiești .
Japonia se regaseste, cu siguranta, in topul mondial al calitatii sistemului de educatie. Este unul dintre cele mai performante state in ceea ce priveste alfabetizarea, stiintele si matematica. Programa îmbină cursurile teoretice cu cele practice, reușind să ofere elevilor un set de competențe care pot face față atât cerințelor tradiționale, cât și moderne.
Ce fac ei bine și ne trebuie și nouă?

Vă puteți #Abona / #Subscribe și urmări emisiunile 𝗗𝗔𝗗𝗔 𝗧𝗩 în #Direct / #Live atât pe canalul de YouTube Ploiestii (https://www.youtube.com/c/PloiestiiChannel.
sau sa dați #Urmărește / #Folow paginii de Facebook Ploiestii (https://www.facebook.com/Ploiestii.ro)

#DADATV #Ploiestii #TVOnline #OnlineTV #MadeInPloiesti #PloiestiToday #PloiestiCity #PloiestiulInDetaliu #Prahova #PrahovaCounty #prahovenii #VisitPloiesti #MyPloiestii #VisitRomania #ploiesteni #DADATVRO #Știicezic! #AndiEnache #Martie2022 #muntenia #Comunitate #PloiestiiOameniEvenimentePovesti #ClaudiusDociu #OameniEvenimentePovesti

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *