”Arta supremă a profesorului este de a trezi bucuria exprimării creatoare și bucuria cunoașterii.” (A. Einstein)
ARTA unui profesor cu vocație, care aduce în sala de clasă dăruire și pasiune, o regăsim în relatările domnului Liviu Drăghici, profesor Merito, alături de care vom căuta să descoperim EFECTELE PROFESORULUI PASIONAT.
”A fi profesor reprezintă certitudinea că ai ales o profesie complexă, că vei parcurge un traseu cognitiv de-a lungul întregii activități, dar și conștiința că ai puterea de a dărui știința de carte, de a cultiva emoții și o sensibilitate artistică sau culturală, căutând mereu soluții care se află între artă și știință, între vocație și cunoaștere, între raționalitate și intuiție.” (https://www.cameliagavrila.com/elogiu-profesorilor-vocatie-pasiune-daruire/)

Vă puteți #Abona / #Subscribe și urmări emisiunile 𝗗𝗔𝗗𝗔 𝗧𝗩 în #Direct / #Live atât pe canalul de YouTube Ploiestii (https://www.youtube.com/c/PloiestiiChannel.
sau sa dați #Urmărește / #Folow paginii de Facebook Ploiestii (https://www.facebook.com/Ploiestii.ro)

#DADATV #Ploiestii #TVOnline #OnlineTV #MadeInPloiesti #PloiestiToday #PloiestiCity #PloiestiulInDetaliu #Prahova #PrahovaCounty #prahovenii #VisitPloiesti #MyPloiestii #VisitRomania #ploiesteni #DADATVRO #Știicezic! #AndiEnache #Martie2022 #muntenia #Comunitate #PloiestiiOameniEvenimentePovesti #ClaudiusDociu #OameniEvenimentePovesti

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *