La prima etapă a Campionatelor Naționale de gimnastică pe echipe și individual de la Timișoara, desfășurată recent, fetele de la CS Petrolul Ploiești au demonstrat o evoluție impresionantă, înregistrând progrese semnificative față de anul precedent. Performanțele lor au fost remarcate atât în clasamentul general, cât și în execuțiile individuale, confirmând angajamentul și devotamentul acestora în sala de antrenament.

La nivelul 7, destinat sportivelor cu vârsta de 9 ani, CS Petrolul Ploiești a participat cu două echipe remarcabile. Echipa Petrolul 1, sub îndrumarea antrenoarelor Camelia Rădulescu și Corina Ungureanu, s-a clasat pe locul 7, în timp ce echipa Petrolul 2, coordonată de Livia Costache și Gabriela Tavaru, a ocupat locul 9. Performanța lor solidă este o promisiune pentru viitorul gimnasticii românești, demonstrând talent și determinare la o vârstă fragedă.

La nivelul 6, cu sportive în vârstă de 10 ani, CS Petrolul Ploiești a obținut o onorabilă poziție a cincea în clasamentul pe echipe, evidențiindu-se în competiție prin consistență și perseverență. Această performanță reflectă eforturile depuse de antrenori și sportive în perioada de pregătire, subliniind potențialul acestora în cadrul competițiilor viitoare.

La nivelul 5, echipa CS Petrolul Ploiești s-a clasat pe locul 7 în clasamentul pe echipe, sub îndrumarea antrenoarelor Gabriela Tavaru și Livia Costache. Angajamentul și determinarea acestor tinere gimnaste au fost evidențiate prin prestația lor, inspirând speranțe pentru evoluția ulterioară în acest sport exigent.

La nivelul 4, destinat sportivelor de 12 ani, echipa CS Petrolul Ploiești a obținut o onorabilă poziție a patra în clasamentul pe echipe, iar Bianca Bârla a impresionat prin clasarea sa pe locul 7 la individual compus. Performanța notabilă a Biancăi subliniază talentul și dedicarea acestei gimnaste, reprezentând un exemplu de succes pentru clubul său.

Cu privire la următoarea etapă a competiției, antrenorii și sportivele CS Petrolul Ploiești sunt hotărâte să continue progresul și să-și consolideze poziția în top. Cu un ochi atent pe calificările pentru finala individuală, aceștia și-au setat obiective ambițioase, pregătindu-se intens pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor.

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *