Bogdan Becheanu, directorul Societății Termo Ploiești, a atras atenția comunității locale prin anunțul recent făcut la Dada TV. Începând cu această toamnă, se vor monta module termice la parterul mai multor blocuri din oraș, o inițiativă care promite să reducă considerabil timpul de așteptare pentru apa caldă în apartamente.

Acest pas îndrăzneț vine ca răspuns la preocupările frecvente ale locuitorilor orașului cu privire la calitatea și rapiditatea furnizării apei calde. Modulul termic, o tehnologie inovatoare în domeniu, are potențialul de a revoluționa modul în care oamenii accesează apa caldă în locuințele lor.

Ce sunt modulele termice și cum funcționează?

Modulele termice reprezintă unități compacte și eficiente, proiectate pentru a furniza apă caldă în mod rapid și eficient. Acestea sunt instalate în proximitatea fiecărui bloc de locuințe, eliminând astfel necesitatea ca apa să fie încălzită centralizat și transportată pe distanțe lungi. Prin intermediul acestor module, apa este încălzită în momentul în care este cerută, reducând astfel pierderile de căldură și timpul de așteptare pentru utilizatori.

Impactul asupra comunității

Această inițiativă aduce numeroase beneficii pentru comunitatea ploieșteană. În primul rând, timpul de așteptare pentru apa caldă va fi semnificativ redus, ceea ce va aduce un confort sporit în rutina zilnică a locuitorilor. Nu mai este nevoie să se aștepte minute în șir până când apa caldă ajunge la robinet.

Pe lângă confortul imediat, modulele termice au și un impact ecologic pozitiv. Ele reduc consumul de energie și emisiile de carbon asociate cu transportul și încălzirea centralizată a apei. Astfel, orașul Ploiești face un pas înainte către sustenabilitate și reducerea amprentei de carbon.

Implementarea pe termen lung

Directorul Bogdan Becheanu a anunțat că implementarea modulelor termice va fi realizată treptat, în următorii doi ani. Astfel, toți locuitorii orașului vor beneficia de această tehnologie modernă și eficientă în timp util.

Anunțul lui Bogdan Becheanu, directorul Societății Termo Ploiești, despre implementarea modulelor termice în locuințele orașului, dar și informații despre noul sezon, puteți urmări accesând link-ul următor la minutul 27.00

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *