O femeie recalcitrantă a scăpat astăzi cu AVERTISMENT din partea oamenilor legii, după ce aceasta a creat un adevărat scandal într-o unitate școlară din Ploiești.

La data de 28 martie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa ar fi fost agresată verbal de mama unei alte eleve, în incinta unei unități de învățământ din municipiu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, aplanând conflictul, din primele verificări, reieșind faptul că între cele două eleve de 13, respectiv 14 ani ar fi izbucnit un conflict spontan generat de o neînțelegere mai veche, adresându-și cuvinte jignitoare.

Ulterior, la unitatea școlară a venit mama minorei de 14 ani care a intrat în incinta unității școlare, având o discuție în contradictoriu cu eleva cu care anterior avusese un conflict fiica sa.

Fața de femeia de 54 de ani a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Persoanele în cauză au fost consiliate, punându-li-se în vedere să respecte normele de conviețuire socială, evenimentul rămânând în atenția polițiștilor.

Acesta este comunicatul emis de către IPJ Prahova, însă, potrivit surselor noastre, la nivelul școlii a avut loc un întreg scandal, în timp ce elevii se aflau la cursuri. Deși cele două femei au fost rugate de către paznicul școlii să părăseasca incinta, una dintre ele a apelat Serviciul Unic de Urgentă 112. Din păcate, comportamentul acestora nu a fost prea dur sancționat, doar una dintre acestea fiind sancționate cu AVERTISMENT.

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Momentan facem teste. Verifica mai tarziu. sau vezi pe yt: toate clipurile video.