3 / 3

CAS Prahova va avea un nou director general. Anuntul a fost facut in cadrul unei conferinte de presa de către Cătălin Măguleanu, directorul general al CAS Prahova.

Începând cu data de 18 septembrie 2023, Cătălin Măguleanu va ocupa funcția de Director General Adjunct – Direcția Economică în cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), iar noul manager al CAS Prahova va fi Cătălin Stoea, care ocupă în prezent funcția de Director Executiv al Direcției Relații Contractuale.

În cadrul conferinței de presă, Cătălin Măguleanu s-a referit și la realizările sale din cei șase ani petrecuți în funcția de director general al CAS Prahova, printre care se numără și creșterea bugetului instituției de trei ori, ceea ce a dus la eliminarea sincopelor în decontarea serviciilor medicale pentru pacienții din județ. De asemenea, a subliniat importanța unor proiecte viitoare, cum ar fi decontarea a două ore de terapie pe zi pentru copiii cu autism, introducerea concediilor medicale electronice și dezvoltarea departamentului IT pentru a face față creșterii numărului de accesări.

În încheierea discursului său, Cătălin Măguleanu a transmis sincere mulțumiri colegilor din CAS Prahova pentru colaborarea din toată perioada mandatului său și si-a exprimat speranța că instituția va continua să funcționeze la aceleași standarde în noul mandat al lui Cătălin Stoea.

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *