Fideli misiunii asumate încă de la prima ediție, de a promova educația și cultura generală printre tinerii noștri talentați, ne bucurăm să anunțăm începerea celei de-a VI-a ediții a concursului „The Best”. Acest eveniment devenit deja o tradiție se va bucura de participarea echipelor reprezentând 20 de licee și colegii din județul Prahova cărora le va oferi o platformă unică pentru a-și demonstra cunoștințele și abilitățile.

Concursul este organizat de televiziunea regională Valea Prahovei, DADA TV si Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, iar calificările vor avea loc începând din data de 16 octombrie până pe 24 octombrie în studioul VPTV din complexul Winmarkt. Ploiești. Semifinalele, programate pe 4 si 11 noiembrie, precum si finala The Best din 25 noiembrie, vor avea loc în Sala Europa a Consiliului Județean Prahova

Concurenții se vor întrece în notiuni de cultură generală și vor avea ocazia de a-și demonstra cunoștințele, pregătirea și capacitatea de a face față provocărilor culturale. Juriul este asigurat de profesori de specialitate din cadrul Inspectoratului Școlar Judetean Prahova. În cadrul proiectului este prevăzută și prezentarea unor momente artistice susținute de liceeni din unitățile de învățământ participante.

Cu ajutorul partenerilor noștri generoși și al sponsorilor, „The Best” va oferi premii substantiale pentru tinerii talentați care se vor distinge în această competiție de excepție. Acest proiect își propune să îi încurajeze pe elevii prahoveni să-și dezvolte pasiunea pentru învățare și cunoaștere, arătându-le că munca depusă pentru asimilarea cunoștințelor le este răsplătită pe deplin. Suntem mândri de liceenii noștri și credem în potențialul lor de a deveni lideri ai viitorului.

Vă invităm pe toți să urmăriți acest eveniment deosebit și să ne susțineți în eforturile noastre de a promova educația și cultura generală printre tinerii din Prahova.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati pagina de facebook: https://www.facebook.com/concursthebest sau pe pagina: https://www.vptv.ro/programe/the-best/

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *