Concursul de cultură generală pentru liceeni inițiat pentru a încuraja și promova învățarea, dezvoltarea abilităților intelectuale și competiția între instituțiile de învățământ din județul Prahova, intră în linie dreaptă odată cu prima semifinală (care aduce la start șase echipe în două grupe), programată sâmbătă,  4 noiembrie 2023. Concursul interscolar de cultură generală pentru liceenii prahoveni The Best este organizat de televiziunea Valea Prahovei si DaDa Media, impreuna cu Inspectoratul Scolar judetean Prahova.

Evenimentul va reuni echipe de tineri talentați și dornici să-și pună la încercare cunoștințele într-o competiție incitantă, care le dă  ocazia liceenilor din județul Prahova să demonstreze unui public numeros potențialul lor extraordinar.

Echipele care se vor întrece în prima semifinală în Grupa A sunt:

    COLEGIUL DE ARTĂ ”CARMEN SYILVA” PLOIEȘTI

    COLEGIUL NAȚIONAL ”MIHAI VITEAZUL” PLOIEȘTI

    COLEGIUL ECONOMIC ”VIRGIL MADGEARU” PLOIEȘTI

Echipele care vor concura în Grupa B sunt:

    COLEGIUL NAȚIONAL ”NICOLAE GRIGORESCU” CÂMPINA

    COLEGIUL NATIONAL ”I.L.CARAGIALE” PLOIEȘTI

    LICEUL TEORETIC AZUGA

Toate echipele rămase în competiției s-au pregătit temeinic și vor putea sâmbătă, 4 noiembrie, să își demonstreze abilitățile răspunzând și celor mai dificile întrebări dificile, și să lupte pentru unul dintre cele patru locuri rezervate finalistelor The Best. Cea de-a doua semifinala se va desfasura pe date de 11 noiembrie, urmand ca marea finala sa aiba loc pe 25 noiembrie.

Evenimentul va fi transmis live de televiziunea Valea Prahovei .

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *