Evenimentul este în plină desfășurare


Târgul de Crăciun de la Palatul Copiilor din Ploiești: magie, talente și generozitate

Într-o atmosferă plină de zâmbete și bucurie, Palatul Copiilor din Ploiești găzduiește un eveniment de excepție – Târgul de Crăciun, o ocazie unică de a descoperi talentele copiilor creativi și de a contribui la viitorul acestei instituții minunate.

Sute de produse handmade, realizate cu pricepere și pasiune de către copiii talentați ce frecventează cursurile Palatului Copiilor, așteaptă să fie descoperite și achiziționate. De la bijuterii la obiecte de decor, fiecare creație poartă amprenta unică a micilor artiști și poate deveni cadoul perfect pentru a aduce zâmbete celor dragi în această perioadă magică a anului.

Un aspect inedit al acestui târg este abordarea inedită a prețurilor. . Fiecare produs poate fi achitat sub forma unei donații, oferind astfel libertatea de a contribui la succesul evenimentului în funcție de posibilități.

Pe lângă experiența unică de shopping, vizitatorii vor fi tratați cu un spectacol de divertisment și folclor oferit de copiii talentați care participă la cursurile Palatului Copiilor. Un prilej minunat de a descoperi talentele ascunse și de a susține acești tineri artiști în evoluția lor.

Banii strânși din vânzarea produselor handmade vor contribui la dotarea și repararea sediului în care funcționează Palatul Copiilor. Clădirea, o fostă școală, deservește în prezent peste 3000 de copii, dar curtea și gardul necesită intervenții urgente. Prin donații și cumpărarea produselor handmade, vizitatorii devin parte a acestui efort colectiv de a crea un mediu sigur și inspirațional pentru copiii Palatului.

Parteneriat cu Asociația NARADA

Evenimentul este realizat în colaborare cu Asociația NARADA din București, iar Palatul Copiilor din Ploiești se bucură să fie printre cele 60 de școli la nivel național selectate în acest program. Prin colaborare, suma colectată din donații la Târgul de Crăciun este dublată de către Asociația NARADA, contribuind astfel la atingerea obiectivelor propuse.

Marea provocare pentru Palatul Copiilor este amenajarea unui spațiu în aer liber pentru cei 3000 de copii. Curtea actuală, nefolosită în mod corespunzător, ar putea deveni un spațiu de învățare în aer liber, loc de desfășurare a activităților non-formale și de comuniune între elevi, profesori și părinți. Fondurile strânse în cadrul Târgului de Crăciun vor contribui la transformarea acestei viziuni în realitate.

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *