Orașul Ploiești se pregătește să găzduiască cel mai așteptat eveniment al anului în lumea kickboxingului: Colosseum Tournament 41. Cu o tradiție impresionantă în sporturile de contact, Ploieștiul se mândrește cu organizarea unor evenimente de calibru, iar această ediție promite să aducă în fața publicului ploieștean un spectacol memorabil, cu o parte din eroii arenelor noastre.

Colosseum Tournament 41 este cunoscut pentru aducerea în prim-plan a autenticului kickboxing, iar această ediție nu face excepție. Publicul ploieștean este invitat să experimenteze o seară de adrenalină și spectacol, într-un mod unic, specific evenimentelor de acest gen desfășurate în Ploiești.

Cei dornici să devină martori ai acestui eveniment extraordinar pot achiziționa bilete direct de la Sala Sporturilor Ploiești. Cu o cerere semnificativă din partea publicului, se recomandă rezervarea locurilor din timp pentru a asigura participarea la această seară plină de lupte și emoție.

Momentul culminant al serii va consta în două lupte de centură mondială, unde cei mai buni sportivi din țară vor concura pentru a cuceri titlurile de campioni mondiali. Aceste lupte promit să ofere publicului momente de suspans și spectacol garantat.

Detalii Eveniment:

  • Locație: Sala Sporturilor Olimpia, Ploiești – România
  • Data și Ora: 08 Decembrie 2023, ora 19:00
  • Acces în Sală: Începând cu ora 17:30

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *