Vacanța de vară este una dintre cele mai așteptate perioade pentru copii, dar poate fi și o provocare pentru părinți, care trebuie să găsească activități sigure și plăcute pentru cei mici. Dacă sunteți în căutarea unei soluții care să combine distracția cu dezvoltarea personală, Tabăra de creație de la Breaza, aflată la a șaptea ediție, este alegerea perfectă!

Adresată copiilor cu vârste între 8 și 14 ani, această tabără se concentrează pe latura artistică și pe dezvoltarea personală prin artă. Spre deosebire de alte tabere, aici copiii vor avea ocazia să își dezvolte creativitatea prin cursuri de actorie și pictură.

Actrița Nouria Nouri, cu o vastă experiență în domeniu și o pasiune deosebită pentru lucrul cu copiii, va coordona cursurile de actorie. În paralel, doamna profesor Monica Șchiopu va ghida micii artiști prin lumea picturii și desenului. Fiecare zi va fi o nouă aventură creativă, plină de învățături și descoperiri artistice.

Pe lângă cursurile artistice, tabăra oferă o gamă variată de activități care să îi țină pe copii implicați și entuziasmați:

  • Cursuri de tras cu arcul
  • Excursii ghidate
  • Vizite la herghelie și călărit
  • Pictură pe față
  • Discotecă și karaoke
  • Mini fotbal, mini biliard și darts
  • Tradiționalul foc de tabără

Copiii vor fi cazați câte doi în camere confortabile, iar mesele vor fi pregătite din produse proaspete, servite în aceeași zi. Organizatorii pun un accent deosebit pe calitatea și siguranța alimentației, asigurându-se că cei mici primesc o nutriție adecvată și sănătoasă.

De-a lungul celor șase ediții anterioare, mulți copii au ales să revină an de an, semn că atmosfera din tabără este cu adevărat specială. Indiferent din ce oraș provin, copiii s-au bucurat de momente de neuitat, legând prietenii strânse și creând amintiri prețioase.

Tabăra de creație de la Breaza este organizată de Kids Art Theatre by Nouria Nouri, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Prahova, în cadrul proiectului „Dependența de… artă”.

Nouria Nouri, absolventă cu media 10 a UNATC I.L. Caragiale din București, secția actorie, are o vastă experiență în domeniu. A colaborat cu Disney Live! Feld Entertainment America și a jucat în producții internaționale precum Smurfs Live on Stage. De zece ani, Nouria desfășoară cursuri de actorie cu copii, având peste 500 de elevi, atât în cadrul cursurilor de grup, cât și individuale, desfășurate fizic și online.

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *