Sâmbătă, 29 iunie, între orele 17:00-20:00, la Sala Europa a Consiliului Județean Prahova – Palatul Administrativ Ploiești, publicația online INFO PLOIEȘTI împreună cu Asociația Sindrom Down Ploiești și Asociația Antreprenorilor de Fapte Bune vor organiza spectacolul caritabil „ÎMPREUNĂ PENTRU DANA 2”. Evenimentul este sprijinit de Consiliul Județean Prahova.

Spectacolul va include momente de dans și muzică live, susținute de trupe de dans și artiști din Prahova. Scopul acestui eveniment este de a strânge fonduri pentru Dana Oncioiu, președintele Asociației Curcubeul Autismului, diagnosticată recent cu neoplasm mamar cu metastaze la subraț.

Pentru cei care nu pot ajunge la spectacol, există posibilitatea de a dona în contul:
RO95 INGB 0000 9999 0646 3766 – Oncioiu Isabel Diana.

Dana Oncioiu are nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă, ale cărei costuri se ridică la aproximativ 30.000 de lei, pe lângă cheltuielile semnificative pentru regimul alimentar necesar și tratamentul costisitor pe care îl urmează. În plus, Dana suferă și de diabet, ceea ce complică și mai mult situația sa medicală și financiară.

„Este despre mama lui Mihăiță, care aleargă neobosită de 14 ani pentru a învinge autismul copilului ei. Diagnosticul primit de ea acum 3 luni a fost unul pe care ea l-a primit exact așa cum a venit: neoplasm mamar cu metastaze la subraț. Dana urmează un tratament foarte costisitor pe care, din păcate, nu îl poate susține din punct de vedere financiar. Operația de mastectomie este obligatoriu să fie efectuată în luna iulie. Aceasta costă aproximativ 30.000 lei, la care se adaugă regimul alimentar pe care trebuie să îl urmeze costă câteva sute de lei bune pe săptămână. Dana având de acum și diabet. Este despre ea, despre prietena mea, Dana Oncioiu, și las aici contul ei bancar în speranța că o vom ajuta să nu o doboare nimic în viața aceasta!” – Corina Ardeleanu, Președinte Asociația Sindrom Down Ploiești.

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *