Un cățel a fost salvat în ultimul moment, după ce stăpânul său inuman l-a legat și l-a abandonat într-o pădure din zona localității Provita de Sus. Doar datorită unei minuni și intervenției rapide a salvatorilor de la Asociația „Arca lui Norocel”, acest mic supraviețuitor a primit o șansă la o viață mai bună.

Personalul devotat al asociației a fost alertat și a intervenit în mod imediat, descoperind cățelul într-o stare de slăbiciune extremă. Legat și abandonat în mijlocul naturii, acest suflet nevinovat a fost salvat de la o moarte sigură de către eroii nevăzuți care alcătuiesc echipa de salvare a Arcei lui Norocel. Cu multă grijă și dragoste, acești oameni dedicați au reușit să îndepărteze lanțurile cruzimii și să ofere cățelului o a doua șansă la viață.

Pe lângă eforturile asociației, autoritățile competente au fost imediat informate și au început o anchetă pentru identificarea și prinderea responsabilului pentru acest act barbar. Crucea lor nu va fi doar pentru a aduce dreptate pentru acest caz, ci și pentru a avertiza asupra gravității abandonului și cruzimii asupra animalelor.

Într-o declarație cutremurătoare, membrii asociației au mărturisit că nu mai fac față numărului tot mai mare de animale abandonate. Aceștia au relatat că în ultimele zile au găsit pui aruncați cu sacul într-o altă zonă a pădurii, lăsați să moară înghețați. Situația alarmantă evidențiază nevoia imperioasă de a educa comunitatea cu privire la responsabilitatea față de animalele de companie și de a întări legile care să descurajeze astfel de fapte.

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *