Publicația online INFO PLOIEȘTI CITY anunță Gala Aniversară Caritabilă – IPC 13 ANI pentru a-i îndemna pe prahoveni să se alăture acestui eveniment special, plin de activități distractive și cu scop caritabil.

Evenimentul va avea loc pe 23 noiembrie, între orele 12.00 și 20.00, în Sala Europa a Consiliului Județean Prahova. Programul variat include momente energizante de zumba, o impresionantă demonstrație de kickboxing, precum și numeroase momente de muzică și dans. În plus, participanții vor avea oportunitatea de a lua parte la ateliere de creație și informative organizate în holul central al sălii.

Unul dintre obiectivele principale ale galei este strângerea de fonduri pentru Ionut Frătila, cunoscut sub numele „Lenti”, un tânăr de 26 de ani din Ploiești. El a fost diagnosticat cu o ruptură traumatică a discului intervertebral cervical, iar sprijinul comunității este esențial în procesul său de recuperare. Prin participarea la acest eveniment, prahovenii au o șansă unică de a se implica într-o cauză umanitară și de a aduce o rază de speranță în viața lui Ionut Frătila. Este un prilej de a demonstra solidaritatea și generozitatea comunității locale în fața provocărilor cu care se confruntă unul dintre membrii săi. Persoanele interesate să contribuie la această cauză nobilă pot face donații utilizând următoarele conturi bancare:

– Raiffeisen – RO81RZBR0000060022155675 – Fratila Alexandra (soția)

– BRD – Fratila Alexandra-Maria – Cont: RO18 BRDE 300S V662 1072 3000

– Cont euro Raiffeisen RO19RZBR0000060025263313 – Fratila Alexandra

Gala este organizată de IPC în colaborare cu Asociația „Sindrom Down” Ploiești și Asociația „Antreprenorilor de Fapte Bune”, cu sprijinul Consiliului Județean Prahova.

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *