În data de 18 noiembrie 2023, între orele 17:30 și 19:30, Sala Europa a Consiliului Județean Prahova va găzdui prima ediție a spectacolului folcloric ”Hai la Brâu!”, organizat de Asociația Folclorică ”Brâu Muntenesc”. Evenimentul este dedicat promovării dansurilor populare românești și portului tradițional, având drept scop principal transmiterea acestor valori către generațiile tinere și menținerea interesului pentru folclor în rândul comunității.

La acest spectacol vor participa grupele de voluntari ale Asociației Folclorice ”Brâu Muntenesc”, sub îndrumarea instructorilor Andreea Vulpe și Vlad Ivan, alături de grupa de dansuri populare de la Palatul Copiilor din Ploiești, condusă de profesorul coregraf Sorin Petre, și grupa de soliste ”Mândrele de la Ploiești”, coordonată de profesorul Adela Dumitru.

Potrivit Marianei Ivan, președinta Asociației Folclorice ”Brâu Muntenesc”, evenimentul se dorește a deveni o tradiție anuală menită să readucă în atenția publicului frumusețea dansurilor și a portului popular românesc. Sala Europa este pusă la dispoziție gratuit de către Consiliul Județean Prahova, astfel încât intrarea la spectacol este liberă pentru toți cei interesați să participe și să descopere farmecul tradițiilor noastre.

Sponsorii evenimentului sunt Consiliul Județean Prahova, Supermarket La Cocoș și Amit Creative Production. De asemenea, numeroși parteneri media susțin evenimentul, printre aceștia numărându-se: www.telegrama.ro, www.prahovaeconomica.eu, www.vptv.ro, www.dadatv.ro, www.deprahova.ro, www.prahovainfo.ro, www.actualitateaprahoveana.ro, www.gazetaph.ro și www.ziarulincomod.ro.

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *