Publicația online INFO PLOIEȘTI CITY, în parteneriat cu Asociația „Antreprenorilor de Fapte Bune” și Centrul de Transfuzii Sanguine Ploiești (C.T.S. Ploiești) organizează o nouă campanie de donare de sânge care va avea loc în perioada 9-20 noiembrie, între orele 8.00-13.00., Centrul de Transfuzii situat pe Șoseaua Vestului, Numărul 24 A, în apropierea S.A.J. Prahova.

Scopul acestei campanii este de a încuraja persoanele să doneze sânge și de a sprijini nevoile spitalelor și ale pacienților din zonă, promovând idea că donarea de sânge este un gest altruist și nobil, care poate salva vieți și face diferența în viețile celor care luptă cu diverse afecțiuni medicale sau au suferit traume grave.

Donatorii sunt invitați să se alăture acestei nobile cauze și să ofere o șansă la viață celor care depind de gestul lor generos. Fiecare donare contează și poate face diferența între viață și moarte pentru cineva, fiecare picătură de sânge donată fiind un pas către vindecare și speranță pentru cei în suferință.

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *