Gala Tineretului Prahovean, organizată de către Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, un eveniment unic în județul nostru, care are drept scop recunoașterea meritelor tuturor tinerilor implicați în proiecte și inițiative cu și pentru tinerii din Prahova.
Gala Tineretului Prahovean este organizată în colaborare cu Consiliul Județean Prahova și cu Instituția Prefecturii Județului Prahova și în parteneriat cu Liga Studenților din Centrul Universitar Ploiești, Consiliul Județean al Elevilor Prahova, Fundația Comunitară Prahova, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, Casa de Cultură a Studenților Ploiești, Asociația Eurospirit și Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud-Muntenia.
Sponsorii evenimentului sunt: Apa Talea, Senapan, Grupul Observatorul Prahovean, ArhiServ, Decathlon, Cărturești și HTSS -High-Tech Systems & Software.
Evenimentul reunește peste 300 de tineri prahoveni, reprezentanți ai autorităților publice locale și județene, reprezentanți ai organizațiilor de și pentru tineret din Prahova, reprezentanți ai structurilor naționale de și pentru tineret, precum Consiliul Tinerilor din România, Fundația Națională de Tineret și Uniunea Națională a Studenților din România, ambasadorii programului Ploiești #LetsPLAY- Capitala Tineretului din România 2024, antreprenori, jurnaliști și multe alte personalități remarcabile din comunitate.

#Vă puteți #Abona / #Subscribe și urmări emisiunile 𝗗𝗔𝗗𝗔 𝗧𝗩 în #Direct / #Live atât pe canalul de YouTube 𝗗𝗔𝗗𝗔 𝗧𝗩 https://youtube.com/@DaDaTVRo
sau să dați #Urmărește / #Folow paginii de Facebook Ploiestii https://www.facebook.com/Ploiestii.ro

#DADATV #Ploiestii #TVOnline #OnlineTV #MadeInPloiesti #PloiestiToday #PloiestiCity #PloiestiulInDetaliu #Prahova #PrahovaCounty #prahovenii #VisitPloiesti #MyPloiestii #ploiesteni #DADATVRO #Știicezic! #AndiEnache #Ianuarie2023 #Muntenia #ClaudiusDociu #OameniEvenimentePovesti #Comunitaro

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *