Tăcerea Primăriei , în fața agresiunii asupra libertății presei

Jurnalistul Victor Preda a fost supus la injurii și amenințări la finalul ședinței de consiliu din Primăria Ploiești. Scandalagiul este chiar tatăl unuia dintre consilierii primarului.

Chiar dacă un polițist local a intervenit în cele din urmă pentru a calma agresorul și a restabili ordinea, este de notat că nicio măsură concretă nu a fost luată împotriva acestuia. Tăcerea din partea autorităților locale ridică semne de întrebare asupra angajamentului acestora față de respectarea libertății presei și a democrației.

De asemenea, este cu atât mai alarmant faptul că, până la această oră, Departamentul de Comunicare al Primăriei Ploiești nu a emis niciun comunicat oficial referitor la incident.

De asemenea, cu toate că a fost anunțat că va avea loc o emisiune pe acest subiect la DADA TV, edilul orasului nu a oferit niciun punct de vedere până în prezent. Această tăcere din partea celui care ar trebui să conducă municipiul poate fi interpretată ca o lipsă de transparență și responsabilitate.

Povestea pe larg poate fi accesata pe sitelul actualitateaprahoveana.ro.

Scene interlope în Primăria Ploiești: jurnaliști, înjurați și amenințați cu bătaia de un apropiat al primarului Volosevici (actualitateaprahoveana.ro)

Detalii si aici:

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *