Un eveniment important va avea loc vineri, 8 decembrie 2023, la Cărturești Ploiești- Caffe Milano din AFI Ploiești. Celebrul jurnalist ploieștean, Dragoș Pătraru, va prezenta cea mai recentă carte a sa, intitulată „Atenție cu intenție”, apărută la prestigioasa editură Bookzone. Lansarea cărții va începe la ora 18:00 și va fi o ocazie unică pentru cititori și fani să intre în dialog cu autorul.

Dragoș Pătraru este un nume binecunoscut în peisajul jurnalistic românesc. Este cunoscut mai ales ca fondatorul și moderatorul proiectului editorial „Starea Nației”, o producție video ce sancționează cu umor derapajele politicienilor și ale presei. În noua sa carte, „Atenție cu intenție”, Pătraru abordează teme de actualitate care privesc societatea, democrația, dezbinarea, ecologia, economia și inegalitățile.

Invitația la eveniment vine cu un îndemn către participanți de a veni pregătiți cu întrebări pentru Dragoș Pătraru. Lansarea va fi urmată de o discuție deschisă pe diverse teme, oferind publicului oportunitatea de a înțelege mai bine perspectivele și ideile autorului. Printre subiectele abordate se numără democrația, responsabilitatea civică, dar și provocările actuale ale societății.

Dragoș Pătraru oferă o viziune provocatoare asupra lumii în care trăim, subliniind importanța de a acorda atenție intenționată problemelor semnificative din jurul nostru. Cu o privire critică și analitică, autorul își propune să stimuleze gândirea și dezbaterea constructivă în rândul cititorilor săi.

Evenimentul se va încheia cu o sesiune de autografe, oferind tuturor participanților șansa de a primi semnătura autorului pe copiile lor ale cărții „Atenție cu intenție”. Cartea poate fi găsită în librării sau comandată online de pe site-ul Cărturești.

Pentru cei interesați să descopere mai multe despre proiectul editorial „Starea Nației”, Dragoș Pătraru și cartea sa, pot accesa link-urile oficiale:

Participarea la acest eveniment reprezintă o oportunitate de a intra în dialog cu un jurnalistul ploieștean și de a explora ideile prezentate în „Atenție cu intenție”.

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *