Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești (UPG) își deschide porțile pentru elevii din colegiile și liceele prahovene la evenimentul anual „Ziua Porților Deschise”, ce va avea loc marți, 21 mai 2024, între orele 09:30 și 13:00. Acest eveniment oferă elevilor o oportunitate de a descoperi facilitățile moderne ale universității, de a interacționa cu profesorii și studenții și de a afla mai multe despre oferta educațională variată a UPG.

Agenda Evenimentului:

09:30 – 10:00 Te invităm să faci parte din echipa noastră! Hai la UPG din Ploiești!

Evenimentul va începe cu vizitarea standurilor facultăților din cadrul Universității Petrol-Gaze din Ploiești, amplasate în campusul UPG. Aceste standuri vor oferi informații detaliate despre programele de studiu, oportunitățile de carieră și viața studențească la UPG.

10:00 – 11:30 Prezentarea ofertei educaționale a celor cinci facultăți din cadrul UPG:

  • Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor – Sala FA2
  • Facultatea de Științe Economice – Sala FA1
  • Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică – Sala IP1
  • Facultatea de Tehnologia Petrolului și Petrochimie – Sala IP2
  • Facultatea de Litere și Științe – Sala IP3

În această parte a evenimentului, fiecare facultate își va prezenta programele de studiu, punând accent pe inovație, cercetare și oportunitățile de dezvoltare profesională pe care le oferă.

11:30 – 13:00 Vizitarea campusului Universității Petrol-Gaze din Ploiești

Participanții vor avea ocazia să exploreze campusul universității, inclusiv sălile de curs, laboratoarele de cercetare, Centrul de învățare, căminele studențești, cantina și terenurile de sport. Această tură ghidată va oferi elevilor o imagine de ansamblu asupra infrastructurii moderne și a facilităților pe care UPG le pune la dispoziția studenților săi.

Ziua Porților Deschise reprezintă o ocazie ideală pentru elevii din Prahova să descopere universitatea și să ia contact direct cu mediul academic al UPG. Evenimentul le va permite să pună întrebări, să interacționeze cu profesorii și studenții actuali și să obțină informații prețioase despre programele academice și perspectivele de carieră.

DE CE UPG?

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești este renumită pentru excelența sa în domeniul ingineriei și al științelor economice. Cu o tradiție îndelungată în educație și cercetare, UPG se mândrește cu un corp profesoral de elită și cu facilități de ultimă generație, menite să asigure o pregătire de top pentru studenții săi.

Elevii și părinții sunt invitați cu drag să participe la Ziua Porților Deschise pentru a descoperi toate avantajele pe care UPG le oferă. Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești vă așteaptă să deveniți parte din comunitatea sa academică și să începeți un parcurs educațional și profesional de succes.

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *