În anul școlar 2023-2024, elevii Școlii Gimnaziale Sfânta Vineri din Ploiești, au realizat o serie de rezultate excelente la olimpiadele pe discipline școlare, organizate de către Ministerul Educației Naționale.

Trecând prin fazele pe școală, pe localitate și pe județ, unde au obținut numeroase premii și mențiuni, elevii Școlii Gimnaziale Sfânta Vineri au reușit și calificări la etapele naționale, de unde s-au întors cu rezultate remarcabile.

În cele ce urmează, vom trece în revistă elevii performanți, calificați la fazele naționale, precum și profesorii care i-au ajutat să realizeze aceste meritorii rezultate:

  • ELENA COSMA (clasa a VII-a A) s-a calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba și Literatura Română (OLLR), iar coordonator i-a fost doamna profesor doctor MONICA IONESCU.
  • ELENA COSMA (clasa a VII-a A) s-a calificat și la faza națională  a Olimpiadei de Limba Franceză, având coordonator pe doamna profesor ELENA GEORGESCU. Eleva a obținut la această etapă Mențiune.
  • CRISTINA STOICA (clasa a VIII-a B) s-a calificat la Olimpiada Națională de Geografie, fiind coordonată de doamna director TINA ELENA ENE. Eleva a luat Mențiune a Ministerului Educației.
  • LUCA APOSTOLESCU (clasa a VIII-a D) s-a calificat la Olimpiada Națională de Geografie, fiind coordonată tot de doamna director TINA ELENA ENE. Elevul a luat Premiul Special al Societății de Geografie din România.

Suntem mândrii de voi, copii!

Autor articol : Prof. Monica Ionescu

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *