Din dorința de a aduce oamenii împreună și de a consolida legăturile dintre România și diaspora sa, colegii noștri de la TeleMoldova Plus, în colaborare cu ASKRO TV Londra și Ambasador pentru România Londra, vor organiza pe 7 decembrie, la Palatul Roznovanu din Iași, Colocviile TeleMoldova Plus.

Evenimentul, care se va desfășura sub genericul „Mundus et nos“ („Lumea și noi“), va marca o serie de momente speciale, inclusiv lansarea volumului „Libertatea de a fi. Povara normalității” de Petru Frăsilă.

De asemenea, se vor lansa Radio M Plus, 90,1 FM, Pașcani, TeleMoldova Plus Londra, ASKRO TV Londra și revista „Ambasador pentru România“ Londra. Aceste două proiecte din urmă beneficiază de sprijinul financiar al Departamentului Românilor de Pretutindeni. Programul evenimentului cuprinde și un moment muzical susținut de Corul de Copii al Municipiului Iași, sub îndrumarea dirijorului Raluca Zaharia și la pian Andreea Moroșanu. Petru Frăsilă, managerul TeleMoldova Plus, va fi gazda serii, iar moderatoarea evenimentului va fi jurnalista Petronela Cotea Mihai.

Potrivit amfitrionului manifestării, Petru Frăsilă, managerul TeleMoldova Plus, .„Inițiem în acest început de iarnă o manifestare pe care o dorim perenă, «Mundus et nos. Colocviile TeleMoldova Plus», cu prima ediție în data de 7 decembrie 2023. Pe lângă multiplele lansări pe care trebuie să le facem, de fapt, se împlinesc acum 32 de ani de la apariția primei televiziuni private din Iași, Tele M. Foarte important este însă că, din acest moment, TeleMoldova Plus va emite în duplex cu studioul din Londra. Astfel, personalități, oameni de seamă și oameni obișnuiți din România vor putea comunica pe această cale cu prietenii, cunoștințele sau rudele din diaspora. Mulțumesc publicului și celor care ne-au susținut de-a lungul anilor, tuturor celor care ne susțin în continuare pentru a deveni o televiziune internațională!“

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *