Producțiile DADA TV vor putea fi urmărite și în București, Brașov, Dâmbovița, Buzău, Ilfov, Călărași și Giurgiu

În urma aprobării listei must carry de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) în data de 15.02.2024, Valea Prahovei TV (VPTV) anunță extinderea ariei sale de acoperire. Astfel , programele VPTV, inclusiv producțiile DADA TV, vor fi disponibile în toate rețelele de comunicații electronice din zonele Prahova, București, Brașov, Dâmbovița, Buzău, Ilfov, Călărași și Giurgiu.

Potrivit Directorului General VPTV, Laurențiu Megelea, „această extindere a ariei noastre de acoperire este rezultatul muncii asidue a echipei noastre și încrederii pe care telespectatorii noștri ne-o acordă zi de zi. Astfel, această extindere a VPTV reprezintă nu doar o realizare semnificativă pentru postul nostru, ci și un angajament reînnoit față de comunitățile pe care acum le vom putea servi mai bine.”

Potrivit reprezentanților VPTV, extinderea audienței postului de televiziune va aduce cu sine și emisiuni noi, dedicate publicului din județele respective, ale cător probleme și preocupări se vor reflecta în programele produse de Valea Prahovei TV și partenerii săi.

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *