În contextul alegerilor locale din Păulești, atmosfera politică a devenit tot mai tensionată, iar campania electorală a luat o altă întosătură. În lipsa unor proiecte concrete și a unor strategii solide, contracandidații actualului edil au început să folosească metode controversate pentru a câștiga sprijinul electoratului.

Atacuri fără precedent asupra primarului în funcție

În ultima perioadă, actualul primar a devenit ținta unor atacuri virulente și sistematice. Înregistrări vechi de aproape un deceniu au fost lansate în mediul online, în încercarea de a-l denigra pe edil. Aceste înregistrări, care nu au fost verificate pentru autenticitate și context, sunt folosite pentru a crea o imagine negativă asupra primarului.

În fața acestor atacuri, primarul și echipa sa de campanie au depus plângeri către organele abilitate, solicitând investigarea și clarificarea rapidă a situației. Cu toate acestea, timpul rămas până la alegeri este extrem de scurt, iar procesul de demonstrare a neveridicității acuzațiilor poate dura mai mult decât perioada electorală.

Un aspect important care iese în evidență este lipsa proiectelor concrete din partea contracandidaților. În loc să prezinte planuri clare și fezabile pentru dezvoltarea comunității, aceștia se concentrează pe discreditarea actualului primar. Această strategie nu numai că afectează imaginea primarului, dar creează și o atmosferă de neîncredere și tensiune în rândul alegătorilor.

Situația actuală din Păulești este un exemplu elocvent de cum pot derapa campaniile electorale atunci când lipsesc ideile și proiectele concrete. Este esențial ca alegătorii să fie informați corect și să aibă posibilitatea de a face o alegere bazată pe fapte și realizări reale, nu pe zvonuri și manipulări.

Nu aş fi crezut că voi ajunge să răspund la astfel de atacuri, care coboară dincolo de orice limită a bunului simţ şi nu au nicio legătură cu lupta politică…
Aşa-zisele înregistrări apărute în spaţiul public, prin care unii dintre cei care cred că ar fi potriviţi să se ocupe de administraţia locală le folosesc, m-ar fi făcut să zâmbesc poate în alte condiţii. Cei care mă cunosc ştiu că nu sunt adevărate…
M-au tulburat însă… Nu mă pricep la tehnologia aceasta, recunosc. Ce ştiu este că în imagini eram chiar după înmormântarea fiului meu… Probabil, au considerat că şi aşa mă pot ataca.
S-a spus iniţial că aşa-zisa înregistrare era din 2017. Credeţi că ar fi putut lucra cineva şapte ani în acelaşi colectiv? Acum, s-au răzgândit înţeleg… şi spun că e recentă şi că niciodată eu nu aş fi apreciat munca doamnei din primărie…
Cred că s-a recurs la astfel de făcături din disperare. Atunci când singura ta campanie este să te filmezi lângă proiecte finalizate şi să spui că vei continua ce s-a făcut până acum, este greu să convingi pe cineva. Şi atunci, dacă nu au reuşit să se lege de activitatea mea ca primar, au crezut că spunând în spaţiul public nemernicii, vor câştiga voturi. Vom vedea…
S-a spus despre multe doamne şi domnişoare, colege la Primărie sau nu, că îmi sunt apropiate… Că am tot felul de interese în familii cu copii, familii respectate în Păuleşti. Eu sunt bunic și, încă o dată, vă spun aş fi râs poate în alte condiții și dacă ar fi fost vorba doar de denigrarea mea. Acum, nu mai este cazul: am procedat legal la clarificarea acestor aspecte şi voi merge până la capăt pentru a demonstra adevărul. La final, pentru cei care m-au atacat astfel, iertarea va trebui să vină de la instituţiile statului.
.. este mesajul postat pe pagina de facebook a actulului edil , Sandu TUDOR, surprins de modul în care a fost denigrat în ultima perioadă.

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *