ACȚIUNEA CHEIE 1: PROIECT DE MOBILITATE ÎN DOMENIUL EDUCAȚIEI ȘCOLARE

MOBILITATE  DE  GRUP   A  PROFESORILOR

              În urma participării la selecţia naţională de proiecte, Şcoala Gimnazială “Nicolae Titulescu” Ploieşti a obținut   Acreditare Erasmus pentru Mobilități Erasmus+ în Domeniul “Educație Școlară” nr. 2022-1-RO01-KA120-SCH-000107050.

             La prima mobilitate reprezentată de cursul “Educația Incluzivă” au participat: profesor învăţământ primar Coman Nicoleta, profesor limba engleză Dragomir Raluca şi profesor învăţământ primar Drăghici Ancuţa.

            Cursul s-a desfășurat în perioada 15-19.04.2024 la Praga, în Cehia și s-a concentrat pe modalitățile de a face educația accesibilă pentru toți elevii, indiferent de particularitățile lor. Au fost abordate strategii de predare și evaluare adaptate nevoilor individuale ale elevilor, fiind promovate valorile incluziunii și diversității în mediul școlar.

Potrivit participanților, cursul a reprezentat o experiență de învățare deosebit de valoroasă, contribuind la dezvoltarea profesională a celor implicați, la creșterea standardelor de performanță și la asigurarea stării de bine la nivelul întregii instituții.

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *