FIR ÎNTINS – Competiția care îmbină pasiunea pentru pescuit și spiritul competitiv

Cunoscuta baltă de pescuit de la Fulga s-a transformat pentru o zi într-o sală de clasă in aer liber pentru micii pescari.
În data de 25 aprilie 2024, Școala Gimnazială „Laurențiu Fulga” din Satul Fulga de Sus, Comuna Fulga, a fost gazda celei de-a X-a ediții a proiectului educativ și concursului „FIR ÎNTINS”, în parteneriat cu DELTA DINTRE SATE – PISCICOLA PRAHOVA. Atmosfera a fost plină de entuziasm și determinare, pe măsură ce 80 de pescari și coordonatori s-au adunat pentru a-și demonstra abilitățile și pasiunea pentru pescuit.
Câștigătorii competiției au fost trei echipe alcătuite din câte 3 elevi și un profesor coordonator, precum și un elev care a reușit să prindă cel mai mare pește. În ciuda vremii ploioase, participanții nu s-au lăsat descurajați, ci dimpotrivă, au găsit în aceste condiții potrivite oportunitatea perfectă pentru a-și demonstra abilitățile.

https://www.youtube.com/watch?v=Mqkp6hsUNBY

Determinarea, perseverența, optimismul, încrederea, atenția și concentrarea au fost doar câteva dintre calitățile care au contribuit la atmosfera plină de veselie și competiție.
Printre premiile oferite s-au numărat undițe pentru câștigători, o lansetă pentru pescarul care a capturat cel mai mare pește, precum și cupe și medalii pentru locurile I, II și III, completate de diplome de apreciere pentru toți participanții.


Această ediție a competiției „FIR ÎNTINS” a fost cu siguranță un succes și a demonstrat încă o dată că pasiunea pentru pescuit poate aduce împreună o comunitate și poate fi un factor puternic de coeziune și distracție. Organizatorii așteaptă cu nerăbdare reîntoarcerea participanților și în anii următori, promițând să ofere o experiență și mai captivantă și memorabilă.

Mai multe detalii despre întreaga activitate a școlii, puteți afla, accesând următorul link:

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *