Școala de Meserii CONCORDIA și elevii Liceului Tehnologic Agricol Bărcănești au plantat 25 de puieți în curtea unității de învățământ

Într-o inițiativă menită să promoveze responsabilitatea față de mediu și implicarea activă a tinerilor în protejarea naturii, elevii Liceului Tehnologic Agricol Bărcănești au plantat 25 de puieți în curtea instituției lor de învățământ. Evenimentul a fost organizat de Scoala de Meserii CONCORDIA, cu sprijinul Asociației “Crestem Romania Impreuna”.

Atmosfera a fost una încărcată de entuziasm și dorința de a face o schimbare pozitivă în comunitate. În cadrul unui atelier de prezentare susținut de Diana Chetreanu, elevilor li s-a subliniat importanța plantării de copaci și beneficiile aduse mediului înconjurător.

După atelierul de prezentare, cei implicați au ieșit în curtea liceului pentru a planta puieții.

Școala de Meserii CONCORDIA este partenerul de încredere al Liceului Tehnologic Agricol Bărcănești. Prin programele sale, Școala de Meserii CONCORDIA nu doar că găzduiește stagiile de practică ale elevilor, dar le oferă și ateliere de dezvoltare personală, transport și prânz, asigurându-se că tinerii beneficiază nu doar de cunoștințe academice, ci și de o experiență completă.

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *