Viața lui Laurențiu Vlad Sălceanu a fost mereu una plină de aventuri și schimbări, dar nimic nu l-a pregătit pentru momentul care avea să îi schimbe destinul pentru totdeauna. La vârsta de 18 ani, a luat o decizie curajoasă de a pleca în străinătate, în Spania, în căutarea unor noi oportunități și experiențe. Timp de 15 ani, a trăit în Spania, muncind din greu, experimentând atât succese, cât și obstacole, așa cum se întâmplă în viața fiecărui om. Însă, în tot acest timp, a rămas un suflet mare, mereu gata să își ajute familia și prietenii, emanând energie pozitivă și bucurie de viață.

După acești ani în Spania, Laurențiu a simțit nevoia unei schimbări radicale în viața sa și s-a mutat în Regatul Unit (UK). Acolo, a decis să se alăture verișorului său care deținea un fast food și a lucrat cu el timp de 6 luni. Însă, destinul avea să îi rezerve o întorsătură dramatică la întoarcerea sa în România.

Pe data de 30 iulie 2023, în ziua sa de naștere, Laurențiu și-a petrecut timpul cu prietenii de-o viață, relaxându-se la o piscină de curte, ca oricare alt om care se bucură de momentele de relaxare în compania celor dragi. Însă, un moment de neatenție avea să schimbe totul. Într-un gest aparent inofensiv, a sărit în cap de pe marginea piscinei, iar acel moment a fost suficient pentru a-i schimba viața pentru totdeauna. Laurențiu și-a rupt coloana în zona cervicală și a rămas complet paralizat.

Prietenii săi au intervenit imediat, scoțându-l din piscină și solicitând asistența medicală de urgență. Transportat la spitalul din Ploiești, situația era gravă și dezolantă. Un doctor aflat acolo a fost sincer în privința prognosticului: șansele de supraviețuire ale lui Laurențiu erau de doar 5%, iar în cazul unei supraviețuiri miraculoase, exista riscul ca el să rămână paralizat pentru totdeauna.

Cu toate acestea, familia și prietenii lui Laurențiu nu s-au dat bătuți și au luptat pentru viața sa. A fost transferat la Spitalul Bagdasar din București, unde a fost supus unei operații delicate pentru a-i salva viața. Operația a fost un succes, dar drumul către recuperare era lung și dificil.

Ajunși la etajul 10 al secției de recuperare a spitalului, familia a realizat că condițiile și îngrijirea acordată lui Laurențiu erau insuficiente. Așa că au luat decizia de a-l muta într-o clinică de recuperare privată din Târgu Mureș. Cu toate obstacolele întâmpinate în sistemul medical, au reușit să îl transporte la această clinică privată unde a început procesul de recuperare.

Totuși, recuperarea lui Laurențiu vine cu costuri ridicate, de aproximativ 1500 RON pe zi, cel puțin în prima lună. Costurile sunt imense, iar familia și prietenii lui depun eforturi uriase pentru a acoperi aceste cheltuieli. În prima săptămână, facturile au ajuns la suma de 8982 RON.

Familia și prietenii lui Laurențiu Vlad Sălceanu fac un apel disperat către oameni cu suflet mare să contribuie cu orice sumă posibilă pentru a-l ajuta să-și recâștige independența și să înceapă procesul de recuperare. Orice donație, fie ea mică sau mare, poate face o diferență semnificativă în viața acestui tânăr luptător ca

Conturile in care se pot face donatii sunt urmatoarele:

🔴 CONT RON : Raiffaisen Bank
Nume : Cernat Elena – ( mama lui )
IBAN : RO31RZBR0000060005624671

🔴 CONT RON : ING BANK
Nume : Daniela Larisa Olteanu -(verișoara )
IBAN : RO30INGB0000999906130383

🔴 CONT EURO : ING BANK
Nume : Daniela Larisa Olteanu -( verișoara )
IBAN : RO95INGB0000999910459875

Nr telefon pentru transfer -direct REVOLUT
+447776981426

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *