Pasionatii de literatura sunt asteptati luni seara la Cafeneaua Cup of Joy din Ploiesti. pentru a se  alătura unui dialog cultural captivant și inedit, într-un cadru deosebit in strada Nicolae Simache nr.4, începând cu ora 18:30.

Turneul de prezentare a primelor două cărți de non-ficțiune semnate de două scriitoare talentate, Ioana Burtea și Raluca Nagy, continuă în Ploiești cu o seara specială in care vi se oferă șansa de a intra în universul literar al acestor două autoare și sa aflati mai multe despre operele lor, dar și despre gândurile și viziunea scriitorilor români contemporani.

În plus, evenimentul va fi încununat de prezența unei invitate speciale, scriitoarea Simona Antonescu, care va citi în avanpremieră din noul ei roman, „Chiajna din Casa Mușatinilor” (în curs de apariție la editura Polirom). Totodata, actrita Lăcrămioara Bradoschi, de la Teatrul Toma Caragiu, va interpreta o lectură dramatică din textele celor două autoare, Ioana Burtea și Raluca Nagy.

Discuția dintre Ioana Burtea, Raluca Nagy și Simona Antonescu va fi moderată de Eli Bădică, coordonatoarea imprintului n’autor, participanții la eveniment avand ocazia sa afle mai multe despre procesul creativ al scriitorilor, sursele lor de inspirație și perspectivele acestora asupra literaturii contemporane românești.

Prosecco-ul pregatit de gazde si muzica aleasa cu grijă de DJ Daniel vor face si ele din acest  eveniment o experiență de neuitat.

La finalul serii, participanții vor avea ocazia de a intra în contact direct cu autorii și de a obține autografele lor pe exemplarele cărților. De asemenea, se va organiza o sesiune de networking, unde pasionații de literatură vor putea schimba impresii și idei cu autorii și cu ceilalți participanți.

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *