După ce DADATV a publicat articolul Bătut în zona de sud a Ploieștiului. Apel la acțiune pentru siguranța comunității, Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a a transmis urmatorul comunicat:

La data de 4 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de Poliție Ploiești, au fost sesizați în mod direct, de către un bărbat, de 43 de ani, despre faptul că, ar fi fost agresat de către doi tineri, pe strada Jianu, din municipiul Ploiești.

În vederea clarificării și stabilirii situației de fapt, polițiștii s-au deplasat în zona menționată, iar în urma verificărilor complexe, au identificat persoanele implicate.

În fapt, a reieșit faptul că, la data de 3 martie a.c., în jurul orei 20⁰⁰, un bărbat de 43 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Jianu, s-ar fi apropiat de un grup de tineri, respectiv, două fete și doi băieți cu vârstele cuprinse între 15 și 18 ani.

La un moment dat, pe fondul unor discuții contradictorii, între bărbatul în cauză și tânărul de 15 ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, iar bărbatul l-ar fi agresat fizic pe acesta din urmă.

Ulterior și tânărul l-ar fi lovit pe bărbatul de 43 de ani.

În urma investigațiilor și a cercetărilor de specialitate, toate persoanele implicate au fost depistate și ulterior conduse la unitatea de poliție în vederea audierii acestora.

În cauză, polițiștii continuă cercetarile, în vederea stabilirii situației de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Daniel Costache

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *