Stagiunea de muzică de cameră ”Anima”, un proiect cultural independent al Asociației SYNC, revine la Ploiești și în anul 2024.

Primul recital din acest an va avea loc duminică, 10 martie, de la ora 12:00, la Muzeul de Artă ”Ion Ionescu-Quintus” din Ploiești și îi are ca invitați pe tinerii muzicieni Andrei Văleanu (clarinet), Constantin Borodin (violoncel) și Daniel Dascălu (pian).

Așa cum ne-au obișnuit, organizatorii au ales și pentru acest recital o tematică sugestivă, de această dată îndemnând publicul, prin titlul recitalului, ”Listen”, dar și prin programul ales, la introspecție, la a se reconecta prin muzică și a redescoperi arta ascultării.

”Suntem extrem de fericiți să putem continua Stagiunea de muzică de cameră Anima la Ploiești! Anul trecut am reușit, cu ajutorul comunității, prin finanțarea obținută în cadrul Cerului Faptelor Bune Prahova, inițiativă a Fundației Comunitare Prahova, să organizăm 4 recitaluri, să sprijinim din punct de vedere artistic, dar și financiar, 14 tineri muzicieni și am bucurat, prin concertele organizate, aproximativ 400 de persoane care s-au aflat în public!

Vrem să continuăm și facem un prim pas în anul 2024 prin recitalul ”Listen”, pe care am ales să îl organizăm la Muzeul de Artă din Ploiești, acolo unde a început Stagiunea Anima. Ne onorează colaborarea cu muzeul și sperăm să realizăm cât mai multe împreună!

Vă așteptăm, așadar, pe 10 martie, de la ora 12:00, să ne bem împreună cafeaua de duminică dimineața și să ascultăm muzica lui Bach, Brahms, Bozza și Pärt.

Am ales un program foarte divers, dar care se leagă într-o frumoasă poveste muzicală, așa cum veți afla dacă veți veni duminică. Avem alături de noi muzicieni excepționali cărora le mulțumim pentru încredere!”

(Ioana Văleanu, inițiatoarea Stagiunii de muzică de cameră ”Anima”, vice-președinte Asociația SYNC)

Accesul la recital este liber, în limita locurilor disponibile, care pot fi rezervate la următorul link: https://forms.gle/Dvm45exajtXad3WG6

DADA TV

View all posts

Add comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Momentan facem teste. Verifica mai tarziu. sau vezi pe yt: toate clipurile video.